torstai 24. joulukuuta 2015

Vihreä joulu

Kuten ehkä huomasittekin, joulukalenteri jäi kesken. Valittelin muistaakseni ajan puutteesta jo sitä tehdessäni ja lopulta aika loppui kokonaan kesken. En sitten tiedä oliko oikeasti vika siinä ettei aikaa ollut vai siinä ettei viittinyt ottaa kameraa ja kuvata. Muutama postaus jäi julkaisematta, koska kuvat olivat niin huonolaatuisia ja keltaisia. Pitäisi ehkä ostaa joku kirkas ja luonnollisempi kuvausvalo.

Haluaisin kuitenkin kertoa meidän "7 tiimistä". Eli meitä on seitsemän pullipeista kiinnostunutta ihmistä ja teemme joka kuu teema postauksen yhteisellä teemalla. Olemme tutustuneet toisiimme paremmin whatsappin kautta ja kaikki ovat todella mukavia! Ryhmän olisi tarkoitus joskus miittaillakin :)

Nyt tämän kuun teemana oli joulu valmistelut tms. ja kuvasin ulkona vihreässä maisemassa muutamia kuvia Melodysta, koristekaurispeuramikäonkaan ja paketeista jotka paketoin. Melody sai joululahjaksi punaisen laatikon tarvikkeilleen, pinkin laatikon, jonka sain mummiltani ja jonne tulee kaikki pullip jutut mukaan lukien Melody (laatikossa on jaotellut osiot) sekä mekkoja ja playdoh vahaa siskoltani. Miten teidän joulunne? Ostitteko nukeillenne lahjoja?

dreamingaboutdolls.blogspot.fi
 ddhih.blogspot.com
fonduennuket.blogspot.fi
enkelit-ja-demonit.blogspot.com
dolls-carousel.blogspot.com
kasonadolls.tumblr.com

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ^^
    Ihana shoottinen :> miulla ei nukeille tullu lahjoja,tarinan mukaan heillä on vähän surku joulu nii tota ☺

    VastaaPoista