keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2.luukku: Lahjaideoita nukelle


Tänään en aio höpistä vaan aion lähteä suoraan aiheeseen. Eli tässä tulee muutamia minusta ihan toimivia lahjaideoita nukellesi :) Kommentoikaa jos hyödyitte vinkeistä!


Pipo - Näistä voi tehdä niin erilaisia, että varmasti oman nuken tyyliin löytyy sopiva. Pipon voi virkata, ommella tai tehdä sukasta. Sen voi koristella haluamallaan tavalla, kirjoittaa jotakin tai ommella korvat. 



Hiuslenkit, -pinnit - Jos nukella on pitkä peruukki tai sellainen johon saa laitettua jotakin kampauksia nämä ovat hyödyllisiä lahjoja. Ne voi antaa jossakin söpössä kipossa.



Pehmolelut - En tiedä kaipaako pehmolelut selittelyjä. Joka joulu nyt vaan kuuluu saada ainakin yksi pehmolelu. Ihan jokaisen!



Vaatteet - Hyödyllisiä ja tulevat varmasti käyttöön, mikäli vaatteet sopivat nuken tyyliin. Taas on se, että vaatteen voi myös tehdä itse. Helppoja vaatteita itsetehtäväksi ovat tuubitopit ja topit sekä mekot ja hameet. Kellohame on todella helppo ja siitä taidatte saada DIY jos saan kuvattua :)



Harrastusvälineet - Niistä tulee upeaa kuvausrekvisiittaa vielä myöhemmin. Harrastusvälineillä nuken omaa persoonallisuutta saa kuvattua helpommin ja paremmin. Minusta on mielenkiintoista, jos kuvassa on hieman nuken luonnetta mukana ja kuvan avulla voi tulkita nukkea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti