sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Lifehacks

Tämä on kasitiimin kuukauden postaus. Aiheena oli vinkit/niksit/diyt ja mä päätin kertoo joitakin lifehackeja joita tiedän ja käytän itsekin.
Oon ollu todella epäaktiivinen nukkeilija, mutta se johtuu innostuksen puutteesta eikä siitä sen enempää.

SÄILYTYS

1. Minigrip pussit - Tähän sain ideaa Elliltä. Eli siis itse erottelen paidat, housut, mekot, hameet ja asusteet kaikki eri minigrip pusseihin. Yhden stockasun voi myös "pussittaa" erikseen.

2. Kenkälaatikot - Jos on ongelmaa keksiä säilytyspaikkaa nukelle, koristele kenkälaatikko tms ja laita nukke sinne. Standi mahtuu sinne myös osina ainakin sekä joitakin vaatteita. Nukke saattaa joutua olemaan laatikossa "istuma-asennossa".

KUVAUS

1. Pyyheliinat - Kääri nuket pieniin käsipyyhkeisiin kuvaamaan mennessä. Näin niillä on pehmikettä sekä mahdollinen alusta maahan laskiessa.

2. Salamavalo - Jos salamaa on pakko käyttää, joissakin tilanteissa, valoa ollessa niukasti, "pehmitä" salamavaloa laittamalla sen eteen muutama valkoinen paperi tai kangas joka on valkoinen. Se parantaa tilannetta hieman. Vaihtelemalla kankaan/paperin väriä saat luotua eri feedejä jo kuvaa ottaessa (salaman kanssa).

3. Puhdistusliinat - Pidä mukana puhdistusliinoja siltä varalta, että nukke kaatuu ja likaantuu hieman. Näin sinun ei tarvitse lopettaa kuvailua (välttämättä) siihen vaan voit putsata nukkea hieman.

INNOSTUS

1. Älä panikoi - Jos tuntuu, ettei nuket innosta, anna niiden olla siellä missä niitä säilytätkin. Älä yritä väkisin saada innostusta nousemaan. Ei ole mitenkään väärin jos aina ei jaksa lähteä ulos kuvailemaan tai ompelukoneen äärelle tekemään nukeille vaatteita. Tee harrastuksessasi sitä mistä pidät.

No siinä nyt oli muutamia hackeja niin sanotusti. Toivon, että jostakin oli apua. Viimeisen halusin lisätä, koska se on itselleni ajankohtaista ja aluksi panikoin hirveästi, mutta tajusin hetki sitten, että pakotetusti en halua tehdä mitään. Vaikkei mua kukaan olekaan pakottanut :D Mutta pointti ymmärretty?

Nea

2 kommenttia:

  1. Tosi käteviä vinkkejä!
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi käteviä vinkkejä!
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista